Παρουσίαση DrayTek VigorAP 920R

Το νέο access point VigorAP 920R της DrayTek είναι σχεδιασμένο να ανταποκρίνεται σε απαιτητικές καταστάσεις ασύρματης δικτύωσης εξωτερικού χώρου, παρέχοντας ασύγκριτο, αξιόπιστο, ασφαλές και υψηλής απόδοσης δίκτυο Wi-Fi.

Το VigorAP 920R είναι αδιάβροχο και διαθέτει πιστοποιημένο με διαβάθμιση IP67 περίβλημα που σημαίνει ότι προστατεύεται πλήρως από την εισροή νερού και σκόνης, έτσι ώστε να μπορεί να λειτουργεί καλά ακόμα και σε ακραίες καιρικές συνθήκες. Είναι ιδιαίτερα ανθεκτικό στις θερμοκρασίες και τις καιρικές συνθήκες αφού μπορεί να λειτουργήσει απρόσκοπτα σε θερμοκρασίες από -40°C έως 70°C ακόμη και σε βροχερή μέρα με υψηλή υγρασία.

Υποστηρίζει την ασύρματη σύνδεση έως και 256 ταυτόχρονων χρηστών (128 χρήστες ανά μπάντα) και είναι συμβατό με IEEE 802.11ac παρέχοντας ρυθμό δεδομένων μέχρι 867Mbps με 2×2 MIMO.

Το VigorAP 920R είναι σε θέση να ανιχνεύει αυτόματα ρυθμό μετάδοσης 10/100/1000 Mbps και να το διανέμει με διαφορετικό εύρος ζώνης σε διαφορετικούς clients δίνοντας τους τη βάση για καλή και σταθερή ασύρματη σύνδεση, ενώ η τροφοδοσία του γίνεται μέσω Ethernet.

Συμβατό με IEEE802.3az είναι σε θέση να μειώσει την κατανάλωση ενέργειας και για τα δύο άκρα της σύνδεσης δικτύου.

Υποστηρίζοντας CWMP πρωτόκολλο (TR-069), το VigorAP 920R είναι διαχειρίσιμο μέσω του VigorACS 2 ή των router σειράς Vigor της DrayTek, που υποστηρίζουν διαχείριση access point, για απομακρυσμένες ενέργειες όπως παραμετροποίηση, αναβάθμιση λογισμικού και λήψη αντιγράφων ασφάλειας.