Συστήματα Ασφάλειας

Προϊόντα και τεχνολογίες ασφαλείας με όλες τις δυνατότητες που χρειάζεστε.Η ασφάλεια είναι ένας θεμελιώδης τομέας της ζωής μας. Στηριζόμαστε σε αποτελεσματικά συστήματα για την:

 • Αποτροπή του εγκλήματος
 • Προειδοποίηση για επικείμενους κινδύνους
 • Διασφάλιση επικοινωνίας ομάδων
 • Ασφαλή και ομαλή λειτουργία πραγμάτων

Όλα τα συστήματά μας είναι παγκοσμίως αναγνωρισμένα και πιστοποιημένα, σύμφωνα με τα υψηλότερα πρότυπα διαχείρισης ποιότητας (Satel, Dahua, κ.α).
Ένα σύστημα ασφαλείας μπορεί να είναι είτε ένα μεμονωμένο σύστημα συναγερμού, είτε ο συνδυασμός πολλών συστημάτων, όπως για παράδειγμα το κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης, η πυρανίχνευση, το Access Control, το σύστημα εκκένωσης χώρου.
Σε μεγάλες εγκαταστάσεις, όλα τα συστήματα ασφαλείας μπορούν να ενοποιηθούν και να ελέγχονται μόνο από ένα πρόγραμμα.

Η εταιρία μας σας συμβουλεύει για την επιλογή των καταλλήλων συστημάτων ασφαλείας που χρειάζεστε.

Επικοινωνήστε μαζί μας
Μπορούμε να συζητήσουμε απευθείας μαζί σας σχετικά με το πώς οι λύσεις μας μπορούν να ανταποκριθούν σε προκλήσεις που αντιμετωπίζετε, ή απλά να απαντήσουμε σε ερωτήματα που ενδεχομένως έχετε σχετικά με τις λύσεις που παρέχουμε. 

Τα κλειστά κυκλώματα τηλεόρασης είναι απαραίτητα για την παρακολούθηση και εποπτεία των χώρων σας, προσφέροντάς σας τον απόλυτο έλεγχο ακόμα και από απόσταση, μέσω ειδικής εφαρμογής. Η πρόσβαση στη live εικόνα της κάμερας μπορεί να γίνει από φορητές συσκευές  iOS (iPhone, iPad), smartphone και Android, από tablet ή τον Η/Υ. Σε πιο απαιτητικές εγκαταστάσεις μπορούν να χρησιμοποιηθούν συστήματα video analytics. Αυτά τα συστήματα μπορούν να ανιχνεύσουν εγκαταλειμμένα αντικείμενα, συμφόρηση πλήθους, ροή πλήθους, κλοπή, παραβίαση εικονικού φράκτη, ανίχνευση φωτιάς, κ.α.. Μπορούν, επίσης, να χρησιμοποιηθούν θερμικές κάμερες ή κάμερες αναγνώρισης πινακίδων σε συνδυασμό με τα “deep learning” συστήματα τεχνητής νοημοσύνης και να καλυφθεί κάθε σενάριο σε οποιοδήποτε χώρο.

Η Τelenorm αναλαμβάνει την μελέτη, την εγκατάσταση και την συντήρηση, του κατάλληλου συστήματος σύμφωνα με τις απαιτήσεις σας.  

 

Εφαρμογές:

 • Κατοικίες
 • Επιχειρήσεις
 • Ξενοδοχεία
 • Μουσεία
 • Εμπορικά κέντρα
 • Αθλητικές εγκαταστάσεις & γήπεδα
 • Εκπαιδευτικά ιδρύματα

Τelenorm διαθέτει έμπειρους και εξειδικευμένους μηχανικούς συστημάτων ασφαλείας, με άδεια εγκατάστασης συστημάτων ασφαλείας που εκδίδεται από την Ελληνική Αστυνομία και όπως αυτή καθορίζεται βάσει νόμου.

Με τα συστήματα πρόσβασης (access control) έχουμε επιλεγμένη πρόσβαση και ωρομέτρηση προσωπικού. Η πρόσβαση πραγματοποιείται με αναγνώστες καρτών, οθόνες αφής με αναγνώριση δακτυλικού αποτυπώματος, πληκτρολόγια, κ.α. Σας εξασφαλίζουμε το είδος της πρόσβασης και το επίπεδο ασφάλειας που επιθυμείτε σε κάθε χώρο ξεχωριστά.

Το σύστημα συναγερμού, εκτός από αποτρεπτικό ρόλο, μπορεί να αποκτήσει κατασταλτικό χαρακτήρα, αν συνδυαστεί με αλλά συστήματα (π.χ. να κλείσει πόρτες ή να γεμίσει ένα χώρο με καπνό). Επίσης, είναι δυνατή η παράλληλη αποστολή κωδικοποιημένων σημάτων στο Κέντρο Λήψεως Σημάτων Συναγερμού, όπου ενεργοποιείται μια σειρά ενεργειών, π.χ. ειδοποιείται η αστυνομία. Το σύστημα αυτό μπορεί να υποστηρίζει ενσύρματες και ασύρματες ζώνες, απομακρυσμένη διαχείριση μέσω IP, αυτοματισμούς, κλπ.